NARUČI SE ONLINE

4 razloga zašto vam je potrebno profesionalno feniranje

Da je dobro isfenirana kosa izrazito važna zna svaka žena. Zasigurno vam je poznat osjećaj savršeno isfenirane kose koja vam u trenu popravlja raspoloženje i podiže samopouzdanje. Ponekad, užurbani način života ne dopušta dostatnu brigu o pranju i feniranju kose, no potraga za alternativnim rješenjem i komforom danas je lakša nego ikada! U nastavku pročitajte kako vam profesionalno feniranje može olakšati život!

1. Profesionalno feniranje brzo je i efikasno

Za razliku od samostalnog feniranja, ono profesionalno mnogo je učinkovitije i brže, a kosa je duže vrijeme postojana bez obzira na vremenske uvjete. Upravo zbog nedostatka vremena koje feniranje kose zahtijeva, mnogo žena jednostavno preskoči taj korak te osuši kosu na brzinu. Nemojte se voditi zabludama da je profesionalno feniranje pretjerano kompliciran i dug proces jer uistinu nije, a look koji dobijete bit će mnogo bolji i izdržljiviji od onog kojeg napravite sami kod kuće.

2. Isfenirana kosa podiže raspoloženje i samopouzdanje

Naš osjećaj privlačnosti snažno je povezan sa samopouzdanjem i našom percepcijom fizičkog izgleda i dojma koji ostavljamo. Oblikovana, njegovana i isfenirana kosa omogućuje vam da se osjećate bolje te uvelike doprinosi osjećaju zadovoljstva i privlačnosti. Dobro isfenirana kosa, pomoći će vam da vratite samopouzdanje i dobro raspoloženje u trenu.

3. Profesionalno isfenirana kosa je postojanija

Iz prethodnih iskustava vjerojatno znate da je velika razlika u kućnoj i profesionalnoj verziji feniranja. Profesionalno isfenirana kosa odnosno frizura traje duplo duže te je postojana i otporna na brojne vanjske utjecaje.

4. Profesionalni proizvodi za njegu kose čine razliku

Prilikom svakodnevne njege kose vrlo je važan pravilan i kvalitetan izbor preparata koje koristite. Posebno valja obratiti pozornost na parabene i sulfate u proizvodima jer upravo ti sastojci mogu učiniti vašu kosu beživotnom, smanjiti joj volumen i sjaj. KEVIN.MURPHY proizvodi za njegu i tretiranje kose ne sadrže sulfate i parabene, a već su se dugi niz godina dokazali u vraćanju sjaja i volumena svakom tipu kose.

Uzimajući u obzir svaki tip kose, problematiku vlasišta kao i vaš individualni stil, vrhunske stilistice u salonu za feniranje Blowout Bar, brzo će i efikasno oblikovati frizuru koja ima postojanost sve do idućeg pranja kose.