NARUČI SE ONLINE

Gdje mogu napraviti Cocochoco keratinski tretman?

Vaša kosa može biti oštećena zbog mnogih faktora poput kemijskih tretmana, vanjskih čimbenika poput zraka, vode i preparata za kosu, te toplinskih oblikovanja poput peglanja i feniranja. Cocochoco keratinski tretman pravo je rješenje za oštećenu kosu, bez obzira na uzrok oštećenosti. Tretman možete napraviti u certificiranom Cocochoco salonu kao što je Blowout Bar koji je prošao službenu Cocochoco edukaciju.

Kako funkcionira Cocochoco keratinski tretman?

Cocochoco koristi kombinaciju keratina kako bi obnovio kosu. Ovaj inovativni tretman koristi keratinske nanomolekule koje se pretvaraju u mikro granule i zatim nanose na kosu. Nakon nanošenja tretmana, pegla za ispravljanje kose zagrijava se na 220°C kako bi se vlažnost u kutikuli kose zatvorila, što stvara glatku površinu kose.

Rezultat ovog tretmana je sjajna i ispravljena kosa. Tretman je pogodan za kemijski tretiranu i prirodnu kosu, a preporuča se korištenje Cocochoco proizvoda za njegu kose nakon tretmana kako bi se postigao dugotrajniji efekt. Ovi proizvodi su pažljivo formulirani kako bi maksimizirali efekt tretmana i dali kosi najbolji mogući izgled.

Cocochoco brazilski tretman keratinom smatra se najbržim, tehnički najnaprednijim i najefikasnijim tretmanom za oporavak kose na svijetu. Ovaj tretman se može primijeniti na svim vrstama kose!