NARUČI SE ONLINE

Gdje mogu napraviti Cocochoco keratinski tretman?

Vaša kosa može biti oštećena zbog mnogih faktora poput kemijskih tretmana, vanjskih čimbenika poput zraka, vode i preparata za kosu, te toplinskih oblikovanja poput peglanja i feniranja. Cocochoco keratinski tretman pravo je rješenje za oštećenu kosu, bez obzira na uzrok oštećenosti. Tretman možete napraviti u bilo kojem certificiranom Cocochoco salonu. Svi certificirani saloni prošli su službenu Cocochoco edukaciju i uspješno savladali sve korake tretmana.

Kako funkcionira Cocochoco keratinski tretman?

Cocochoco koristi kombinaciju keratina kako bi obnovio kosu. Ovaj inovativni tretman koristi keratinske nanomolekule koje se pretvaraju u mikro granule i zatim nanose na kosu. Nakon nanošenja tretmana, pegla za ispravljanje kose zagrijava se na 220°C kako bi se vlažnost u kutikuli kose zatvorila, što stvara glatku površinu kose.

Rezultat ovog tretmana je sjajna i ispravljena kosa. Tretman je pogodan za kemijski tretiranu i prirodnu kosu, a preporuča se korištenje Cocochoco proizvoda za njegu kose nakon tretmana kako bi se postigao dugotrajniji efekt. Ovi proizvodi su pažljivo formulirani kako bi maksimizirali efekt tretmana i dali kosi najbolji mogući izgled.

Cocochoco brazilski tretman keratinom smatra se najbržim, tehnički najnaprednijim i najefikasnijim tretmanom za oporavak kose na svijetu. Ovaj tretman se može primijeniti na svim vrstama kose, ali najbolje rezultate daje na ekstremno oštećenoj kosi.