NARUČI SE ONLINE

Isprobali smo za vas: Pregled Kevin Murphy proizvoda za njegu kose

Kombinacija visokotehnoloških formula i prirodnih sastojaka čini ovu liniju istinski posebnom.

Kevin Murphy se uspinje u svijetu profesionalne njege kose kao marka koja ozbiljno shvaća kombinaciju napredne tehnologije, prirodnih sastojaka i ekološke osviještenosti. Da bismo vam pružili stručni uvid, uzeli smo nekoliko njihovih ključnih proizvoda u naše ruke i ovdje dijelimo naša iskustva.


Napredna tehnologija uparena s prirodom
Bitno je istaknuti da KEVIN.MURPHY ne pravi kompromise kada je riječ o kvaliteti. Svaki proizvod je formuliran kako bi se postigli izgledi visoke mode s piste, bez oštećenja kose ili okoliša. Kombinacija visokotehnoloških formula i prirodnih sastojaka čini ovu liniju istinski posebnom.


Pregled ključnih proizvoda u Blowout Baru:
 Proizvodi za volumen kose: KEVIN.MURPHY Plumping Line nije samo obična linija za volumen. Kosi pruža volumen, njeguje vlasište i potiče rast kose. Nakon upotrebe, kosa izgleda punija i živahnija.
 Za kovrče: Killer Curls je krema koja ne samo da definira i oblikuje kovrče, već smanjuje frizz i dodaje sjaj.
 Za teksturu: Proizvod kao što je Bedroom Hair pruža kosi mekani, ali dobro definirani završetak, čineći svaku frizuru nepogrešivo lijepom.
 Za hidrataciju: Hydrate-Me Wash and Rinse je idealan za one sa suhom kosom, pružajući dubinsku hidrataciju bez otežavanja kose.
 Za oporavak: Repair-Me linija koristi proteine ​​iz zobi i bambusa kako bi obnovila oštećenu kosu.
 Anti-age učinak: Young Again linija osigurava regeneraciju kose, vraćajući joj mladalački sjaj i elastičnost.
 Detox: Proizvod kao što je Maxi Wash dubinski čisti kosu i vlasište od nakupljenih nečistoća.
 Za jačanje: Body Builder sprej daje kosi potrebnu čvrstoću bez osjećaja težine ili lijepljenja.

Kevin Murphy proizvodi ne samo da zadovoljavaju očekivanja, već ih nadmašuju. S obzirom na raznovrsne potrebe kose, svaki proizvod je pažljivo formuliran kako bi se postigao optimalan učinak. U Blowout Baru možete pronaći ovu izvanrednu liniju proizvoda, ali i stručnjake koji će
vam pružiti savjete i preporuke za vašu specifičnu vrstu kose. Posjetite nas i dozvolite svojoj kosi da izrazi svoju punu ljepotu s KEVIN.MURPHY proizvodima.