NARUČI SE ONLINE

Sve što trebate znati o Cocochoco & Professional tretmanima

U svijetu njege kose, postoji mnoštvo tretmana koji obećavaju obnovu, sjaj i mekoću. Međutim, rijetki su oni koji doista ispunjavaju ta obećanja na način kako to čini Cocochoco & Professional.

Ključna komponenta Cocochoco tretmana je njegova revolucionarna upotreba keratinskih nanomolekula. Jedinstvenost tretmana leži u inovativnoj formuli koja koristi kombinaciju različitih keratina.

Zašto su keratinske nanomolekule tako posebne? Zahvaljujući njihovoj minijaturnoj veličini, imaju sposobnost prodrijeti dublje u vlasi kose nego većina drugih sastojaka. Kada se nanose na kosu, ove nanomolekule se transformiraju u mikro granule koje ciljaju oštećene dijelove vlasi, popunjavajući praznine i obnavljajući kosu iznutra prema van.
Nakon što je tretman pažljivo nanesen, slijedi ključni korak - peglanje. Korištenjem pegle koja se zagrijava na optimalnih 220°C, vlažnost unutar kutikule kose se "zapečaćuje". Ovo ne samo da osigurava da keratinske nanomolekule ostaju unutar vlasi, već i transformira vanjski sloj kose, rezultirajući glatkom površinom koja reflektira svjetlost.


Rezultati koji oduzimaju dah
Nakon tretmana, vaša će kosa biti transformirana – sjajna, ispravljena i puna života. Ono što je još impresivnije je da je tretman pogodan kako za kemijski tretiranu, tako i za prirodnu kosu. A kako bi se održala ta čarolija i postigao dugotrajniji učinak, Cocochoco je kreirao liniju proizvoda za njegu kose. Ovi proizvodi su pažljivo formulirani kako bi maksimizirali rezultate tretmana i pružili vašoj kosi najbolje.


Najefikasnija formula za oporavak kose
Kada govorimo o brzini i efikasnosti, Cocochoco brazilski tretman keratinom je apsolutni lider. Smatra se tehnički najnaprednijim i najbržim načinom oporavka kose na globalnom tržištu. 


Ako ste spremni doživjeti transformaciju svoje kose i uroniti u svijet Cocochoco magije, posjetite nas u Blowout Baru. Svaka naša djelatnica prolazi kroz sveobuhvatnu edukaciju vezanu za Cocochoco tretman, garantirajući vam vrhunsku uslugu. Kada posjetite Blowout Bar, možete biti sigurni da ste u rukama pravih profesionalaca specijaliziranih za ovu tehniku.