NARUČI SE ONLINE

Fen frizure

SOFISTICIRANA, ELEGANTNA I SAVRŠENA - FEN FRIZURA KOJA POKAZUJE TKO SI

Budi samopouzdana uz vrhunsku fen frizuru

Neovisno o tome imaš li dugu, dječački kratku, kovrčavu ili ravnu, naše će iskusne stilistice uvijek istaknuti ljepotu, ženstvenost i snagu tvoje kose. Sjaj i volumen glamurozne fen frizure učinit će te pravom divom - svaki dan.

Pravilno njegovana kosa pokazatelj je ženstvenosti i ljepote, i upravo ju je zbog toga potrebno čuvati i osnaživati. U Blowout Baru, invazivni tretmani i agresivne fen frizure davna su prošlost. Naši Kevin Murphy proizvodi za njegu kose sadrže samo prirodne sastojke koji čuvaju i pospješuju kvalitetu tvoje kose. 

Uz vrhunske fen frizure, jedan od glavnih ciljeva Blowout Bara je da se žene nakon tretmana osjećaju sretno, snažno i samopouzdano. Atraktivna fen frizura tvoju će samouvjerenost i zadovoljstvo podići na najvišu razinu. Zvuči dobro!

STRAIGHT

Ne možeš pogriješiti sa ravnim stilom! Nakon ove frizure zagarantiran je sjaj i glatkoća tvoje kose koja neće ostati nezamjećena.

STRAIGHT IN OR OUT

Unesi lepršavost u ravan stil i zaokruži vrhove prema unutra ili van.

BEACH WAVES

Ako želiš biti trendy, opušteni i neuredni valovi su tvoj izbor! Stil koji je jednako dobar za svakodnevni look kao i za posebne prilike.

EXTRA WAVES

Puno postojanih kovrča koje daju volumen i podižu cijeli tvoj dosadašnji stajling!

GORGEOUS WAVES

Raskošan volumen iz tjemena i voluminozni valovi poput diva iz 70-ih. Gorgeus waves naglašavaju tvoju skrivenu ženstvenost.

HOLLYWOOD WAVES

Romantični valovi koji čine jednu valovitu nit i prista-ju svim dužinama te jedan veliki wow efekt koji će svi zamijetiti!

Galerija fen frizura