NARUČI SE ONLINE

Njega kose

Proizvodi visoke kvalitete za snagu i dugovječnost tvoje kose

KEVIN MURPHY PROIZVODI

Proizvodi visoke kvalitete dizajnirani su da potaknu snagu i dugovječnost tvoje kose.

Kombinacijom naprednih tehnologija i znanja s najboljim prirodnim sastojcima, omogućavaju oponašanje različitih izgleda s modnih pista, a da pritom uvijek ostaju ekološki osviješteni.

Antioksidansi iz prirodnih izvora poput orhideje, cvijeta lotusa i pustinjskog vapna pomažu u smanjenju loma i pomažu u popravljanju izgleda kemijski oštećene kose.

Kevin Murphy proizvodi su bez parabena i sulfata, tvojoj kosi vraćaju mladenački sjaj, poboljšavaju njezinu nijansu i čine ju elastičnijom.

Kratkim tretmanima svoje kose Kevin Murphy proizvodima održat ćeš svoju kosu zdravom i sjajnom, a nećeš izgubiti puno vremena.

 


TRETMANI

Prirodni, aktivni sastojci nadopunjavaju izgubljenu hidrataciju i osnažuju vlakna kose, poboljšavajući u isto vrijeme teksturu kose, njezin sjaj, te ukupno zdravlje kose i vlasišta.

Hidratiziraj i obnovi svoju dehidriranu, naelektriziranu ili kemijski tretiranu kosu. Počasti se s Treat.Me MOISTURE tretmanom i zablistaj!

Osnaži svoju kosu Treat.Me STRENGTH tretmanom i svoju tanku, ispucanu i slabu kosu učini jačom!

Ampule bez sulfata i parabena učinit će tvoju kosu podatnom, elastičnom i glatkom. Treat.Me ampule se prilagođavaju svakom tipu kose!

 

COCOCHOCO & PROFESSIONAL KERATINSKI TRERETMAN

 
Vrati sjaj svojoj beživotnoj kosi uz tretman za dugotrajno ravnanje i dubinsku njegu.

Glavni protein kože, kose i noktiju, keratin, ravna tvoju kosu ne mijenjajući joj strukturu.

Ovaj je revolucionarni tretman moguće raditi na svim tipovima kose. Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana te traju do 6 mjeseci uz pravilnu njegu kose.

Prednosti keratina Cocochoco su što ispravlja suhu i oštećenu kosu, kosa postiže nevjerojatan sjaj, raspetljava kosu, pruža termalnu zaštitu, štiti boju kose, sprječava pucanje vrhova, lakše je rasčešljati i oblikovati kosu, štedi vrijeme kod ravnanja kose, izravnava kosu bez da joj mijenja strukturu, kosa postaje baršunasta i glatka na dodir. Kosa postaje jača, površina se zatvara i istovremeno je zaštićena od UV zračenja, vjetra, mraza, morske i klorirane vode.