NARUČI SE ONLINE

Prilagodite njegu kose promjenjivim temperaturama godišnjih doba

Kako bismo očuvali zdravlje i ljepotu kose tijekom cijele godine, važno je prilagoditi njenu njegu svakoj sezoni posebno.

Zimska čarolija: Tajna njege kose u hladnim mjesecima
Zimske hladnoće mogu vašoj kosi donijeti suhoću i krhkost. Preporučuje se upotreba hidratantnih šampona i regeneratora kako bi kosa ostala mekana i sjajna. Također, koristite kape ili šalove da zaštitite kosu od hladnog vjetra.


Proljetni preporod: Vodič za osvježavanje kose
Proljeće donosi novi početak, ali i više vlage u zraku. Ovo može uzrokovati frizz i neukrotive pramenove. Sada je vrijeme za proizvode protiv kovrčanja i lagane serume koji će vašoj kosi dati sjaj.


Ljetni sjaj: Ključne strategije za očuvanje kose u vrućim danima
Sunce, sol i klor - ljetni neprijatelji vaše kose. Ekstremna toplina može oslabiti kosu i učiniti je lomljivom. Zaštitite kosu s proizvodima s UV zaštitom, a nakon plivanja isperite kosu svježom vodom kako biste uklonili sol ili klor.


Jesenska melodija: Hidratacija kao ključni korak u njegi kose
Jesen donosi suši zrak i priprema vašu kosu za zimsku suhoću. S obzirom na promjene u vlažnosti i temperaturi, vlasi postaju osjetljivije i sklonije oštećenjima. Počnite koristiti jače hidratantne tretmane i maske kako bi vaša kosa bila spremna za hladnije mjesece koji dolaze.


Blowout Bar - vaš partner kroz sve sezone
Svaka sezona donosi svoje izazove, ali jedno je sigurno - kroz sve njih, Blowout Bar je tu da vam pruži najbolje savjete i tretmane za vašu kosu. Posjetite nas i omogućite našem timu stručnjaka da vas prati kroz godišnja doba s kosom koja oduzima dah i izgleda izvanredno, bez obzira na vremenske prilike. Za blistavu, zdravu i njegovanu kosu tijekom cijele godine - Blowout Bar je mjesto koje tražite.